Fisk för nybörjare och oss andra
Jag tror inte att det kan bli enklare - en oerhört god fiskrätt. Och faktiskt ska man använda vanliga fyrkantiga fiskpaket! Missa inte det som ser bränt ut runt kanten, som min dotter petade bort innan hon insåg att just det är det allra godaste!
Mme Junods fisk
Mme Junods fisk
2 portioner
1 pkt djupfryst torsk / hoki läggs i ugnsfast form.
Häll 2 dl mellangrädde runt om (inte ovanpå!)
Strö 2 tsk Herbamare örtsalt ovanpå fisken och grädda i 200-225 graders ugn 45-50 min.
Ös INTE!
Servera med potatis och gröna ärter.
(Receptet från Annas kokbok)
Har ni aldrig köpt Herbamare? Det är ett örtsalt med enbart örter och salt, inga klumpförebyggande medel, ingen glutamat, inga konstigheter, allting ekologiskt odlat.
Har ni aldrig köpt Herbamare? Det är ett örtsalt med enbart örter och salt, inga klumpförebyggande medel, ingen glutamat, inga konstigheter, allting ekologiskt odlat.

Kommentarer
Förresten ska jag få fart på min bakningsblogg igen, och ni får hemskt gärna slänga in en länk till 'an. http://bakeoholic.blogspot.com/
Kraaam.
Mia
;-)
Hehe nej. Vi har alltid haft trocomare i min familj. den här matbloggen är mysig tycker jag:
http://amelia.se/blogg/husmorsorna/
Å fisk med!
Heja dubbelhakorna från en med trippel.
Jaja...ska vara värst...som vanligt...