7 dec. 2014

En röra till fördrinken eller glöggen

Vill ni variera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt? Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörorna till glögg, allt måste inte vara sött. Den här lättgjorda bönröran fick jag hemma hos Ulrika för flera år sedan.


Bönröra
1 burk sköljda borlottibönor
6 st soltorkade tomater i olja
2 hackade vitlöksklyftor
2 dl basilika (en kruka)
2 msk olivolja
2 krm salt
2 krm svartpeppar
Kör i matberedare, servera med crostini eller andra kex

1 kommentar:

Sommar i Sverige sa...

Hej, länge sedan jag kikade in på mina bloggvänners sidor. Nu har jag i vart fall börjat om igen sedan ett tag och samtidigt försöker jag besöka Er en och en.
Denna bönrörs verkar god, får se om det blir att testa den framöver.
Kika gärna in hos mig också när andan faller på om du känner för det.
Mvh/Ulla