17 apr. 2011

Citronpannacotta med sting

Hos Ullis fick jag på fredagskvällen en underbart frisk citronpannacotta med limoncelloindränkta mandelbiskvier som topping. Mums!


Gör pannacotta enligt beskrivning på sockerpaketet. 
Har ni inte upptäckt gelésocker Multi ännu? En superb produkt när man vill ha pannacotta! Slippa kladda med gelatinblad!
Smaksätt med saft och skal från en citron (till 8 glas).
Ställ pannacottorna att stela i kyl.
Vid servering krossas små mandelbiskvier lätt och strös över pannacottan. Häll över en skvätt god Limoncello. Några färska hallon blir pricken över i!

3 kommentarer:

Mia ><((((º> sa...

Nej gelesocker har jag inte sett, det vore något för mig,,gillar inte gelatinblad.
Limoncello vad är det?

Anne-Lie sa...

Limoncello är en italiensk citronlikör! Mycket mumsig hoppas du hittar den!

Cari sa...

Vilken tur att vi köpte Lomoncello då vi var i Italien :)