Jordnötskakor med choklad

Det är inte tätt med recepten och än glesare med Månadens sötsak-bidragen, men nu är temat choklad och det är sista timmarna på april månad. Här kommer en liten snabbakad kaka som jag svängde ihop igår kväll:


Jordnötskaka med choklad
24 st
2,5 dl crunchy jordnötssmör
1 dl socker
1 ägg
1 dl små chokladknappar

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla ingredienser till en deg, lättast med degvisparna till elvispen.
Rulla 24 valnötsstora bollar och lägg på bakpappersklädda plåtar med cirka 5 cm mellan varje.
Tryck till bollarna lätt med en gaffel.
Grädda i 10 minuter. Låt kakorna kallna helt innan du börjar mumsa!

Kommentarer

Cari sa…
Inget mjöl? Och de håller ihop. Ser gott ut och något jag kan bjuda glutenintoleranta kollegan på.
Anni sa…
Inget mjöl!

Populära inlägg