tag:blogger.com,1999:blog-1947198397736702909.post7859920976655901032..comments2022-12-13T11:02:26.956+01:00Comments on Dubbelhakornas välmående: Damma av grytan!Annihttp://www.blogger.com/profile/17187473447721187640noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1947198397736702909.post-30661641036957067862010-10-11T17:35:34.577+02:002010-10-11T17:35:34.577+02:00Mums ! Tur jag nyss ätit.Långt ifrån det som Du t...Mums ! Tur jag nyss ätit.Långt ifrån det som Du tänker servera.<br />Kalkonkorv choriso o.rågmjölstuvad vitkål.<br />Sen blir jag alltid sugen på en chokladbit, när jag ser den Du har.Hade en Geisha som jag tog en bit utav.<br />Ja tänk vad vi körde med fondue förr, inte bara när vi hade främmande.<br />Gamla tider, härliga tider<br /> Kram MiMi´s nya liv och det jag redan levthttps://www.blogger.com/profile/01150586556267580150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1947198397736702909.post-38139877626484660962010-10-10T21:21:28.162+02:002010-10-10T21:21:28.162+02:00Detta låter mindre farligt än att doppa i olja! Ja...Detta låter mindre farligt än att doppa i olja! Jag har alltid varit så rädd för att starta bränder vid användning av olja!Anne-Liehttps://www.blogger.com/profile/15047310937817944679noreply@blogger.com